Consultanta proiectare hale si corturi

Proiectare CAD

Halele si stucturile metalice in general, au cunoscut o dezvoltare profunda in ultimii ani. Proiectele de structuri metalice realizate de catre noi, respecta normele in vigoare si conduc la consumuri reduse de materiale, implicit la reduceri de costuri.
Experienta si softurile pe care le utilizam pentru calcul si detaliere sunt determinante pentru realizarea unor proiecte de calitate.
Suntem preocupati de realizarea unor proiecte de structuri metalice care pe langa satisfacerea cerintelor de siguranta din normative sa conduca si la consumuri reduse de materiale, aceasta implicand in final costuri reduse de executie.
Pentru calculul structurilor utilizam programe consacrate, avand posibilitatea de a efectua analize avansate pentru o modelare cat mai exacta a solicitarilor care intervin in viata reala a cladirilor.
Imbinarile sudate in atelierul de confectii metalice este net superioara atat calitativ cat si economic in raport cu sudurile realizate pe santier, de aceea structurile proiectate de noi sunt realizate din elemente sudate in fabrica care constituie ansamble de dimensiuni transportabile rutier, care se monteaza in santier prin imbinari cu suruburi.
Dimensionarea elementelor o facem in conformitate cu normele romanesti si europene (Eurocoduri)

Modelarea structurii

Dupa finalizarea calculelor, structura va fi modelata 3D, cu unul dintre programele specializate pentru detaliere de structuri metalice. Astfel, fiecare stalp, grinda, contravantuire, etc. va fi reprezentat real, impreuna cu sistemele de prindere, alcatuind un model digital 3D.
Realizarea tridimensionala completa a modelului structurii confera avantaje incontestabile. Un mod simplu prin care se pot obtine informatii despre orice element din alcatuirea structurii, sau prin care se poate identifica instantaneu orice reper, sunt esenta uzinarii si montarii eficiente si corecte a oricarei structuri.
Dupa finalizarea completa a modelului structurii, cu ajutorul programului vom genera:

  • desene pentru fiecare reper in parte
  • detalii de executie
  • planuri ale structurii
  • planuri de montaj (de repetaj)
  • liste defalcate pe table, profile
  • liste de expeditie
  • liste cu organe de asamblare